Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva Běloky č. 51  ze dne 4. 6. 2002

Přítomni:                všichni zastupitelé a přizvaní občané -pí. Masařová, pí. Skružná, pan Masař

Program:       1/     pí. Masařová si stěžuje na opožděné předání kolaudačního protokolu od obecního úřadu. Současně  požaduje  originály  dokladů,  které  měly být údajně předány Ing.Řečínskému. Vzhledem  k tomu,  že neexistuje  předávací protokol  na uvedené  doklady,  nelze  vyhovět  její žádosti, protože /podle Ing. Řečínského/ byly převzaty od pí. Masařové kopie. Obecni  zastupitelstvo  bude  reagovat  i  na připomínku týkající se úředních hodin na obecním úřadě.

2/    Ing. Poláček  a p. Horák se zítra  zúčastní jednání s Ing. Lepeškovou na Vodohospodářské správě Kladno k Návrhu   smlouvy   na   zřízení   věcného  břemene  kanalizace a vodovod přes potok.

3/    Pan Horák předal Ing. Poláčkovi k posouzení projekty na  tlakovou  kanalizaci  a  vodovod  s  napojením na Středokluky.

4/    Zastupitelstvo OÚ Běloky zaslalo dopis na Pozemkový fond ČR Kladno s požadavkem, aby u všech parcel vzešlých z původní pozemk. parcely 94/2 byla dodržena smlouva mezi tehdejším Státním statkem Kladno a Čs. svazem zahrádkářů.

Zastupitelstvo požaduje převést  celý pozemek č. kat. 94/2 do vlastnictví obce Běloky.

5/    Ing. Řečínský upozorňuje,  že bude v nejbližších dnech provedeno pro Mikroregion    Středokluky výběrové řízení na firmu  pro svoz odpadu, která  by měla začít svoji činnost od 9. měsíce 2002

6/    Ing.  Poláček připraví dopis  na ref. dopravy  OkÚ , Policii ČR a další zainteresované strany, aby došlo k omezení rychlosti v obci a k dalším dopravním změnám ve prospěch našich občanů.

    7/   Změna ordinačních hodin v době dovolené Dr. Tvarohové bude   vyvěšena  u  obecního  úřadu.

    8/   Zastaralé  pomůcky   CO  byly   odvezeny  Hasičským záchranným sborem Kladno dne 30.5.2002

 Zapsala Konšelová